بصیرت و جنگ نرم
بــــصــــیــــرتــــ و جــــنــــگــــ نــــرمــــ

خبرگزاري فارس: از نشانه‌هاي روشني كه در سخنان امام (ره) ديده مي‌شود، به‌خوبي مي‌توان دريافت كه ايشان تمايل چنداني به تشكيل نهادي در جنب شوراي نگهبان نداشتند و مايل بودند اين شورا خود با روشن‌بيني و درك واقعيات و مقتضيات زمان، مسائل را بررسي و در حل معضلات نظام كمك كند.



ادامه مطلب ...


قدرت نمایی رسانه‌های داخلی در مقابله با هجمه خبری جنگ نرم، پرهیز از انحراف و یا جو زدگی رسانه‌های داخلی در مقابله با بحران‌های زودگذر و موضع‌گیری و اقدام به موقع و یکپارچه در مقابله با جنگ نرم از وظایف مهم رسانه‌ها می‌باشد.

ادامه در ادامه



ادامه مطلب ...


معني فتنه

فتنه از كلمه فتن است كه به معناي داخل ساختن طلا در آتش و ذوب ساختن آن است تا ناخاصلي هاي آن جدا شود بنا بر اين فتنه به معناي بر پا ساختن آتش است كه به دليل



ادامه مطلب ...


گروه فضای مجازی: عضو شبكه اجتماعی حاميان ولايت، در زمينه مقابله جدی و مؤثر با تهاجمات نرم رسانه‌ای عليه تشيع، معتقد است كه با مديريت گروه‌های مردم‌نهاد، می‌توانيم سطح تقابل با مخالفان اسلام، بالاخص وهابيت را ارتقا دهيم.


حجت‌الاسلام و المسلمين «ابوالقاسم احمدی‌نژاد»، عضو شبكه اجتماعی حاميان ولايت، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، جنگ نرم رسانه‌ای را يكی از مواضع خاص دشمن در راستای تهاجم فرهنگی دانست و گفت: مقام معظم رهبری در بيانات سال‌های گذشته، يكی از مواضع تهاجم را جنگ نرم رسانه‌ای عنوان كرد، كه مؤلفه‌های فرهنگی اسلامی از اين طريق مورد تهاجم مخالفان اسلام قرار می‌گيرد.

وی ادامه داد: در مقابله و مواجهه با اين پديده، سرمايه‌گذاری در ابتدا بسيار اندك بود و به تدريج در حال حاضر با توجه به تأكيدات و هشدارهای مقام معظم رهبری، اين امر مورد غفلت واقع شده است، بدين معنا كه هيچ يك از نهادهای فرهنگی اين پديده را آن‌گونه كه بايد نشناخته‌ و باور نكردند و در سال جاری به صورت ناگهانی با ظهور و بروز تهديدات آشكارا به خود آمده‌ايم و درصدد فعاليت هستيم.



ادامه مطلب ...


 

متأسفانه چند صباحي است كه بعضي از ياران امام كه سال‌ها در كوران مبارزه بودند و ما ترديدي نداريم كه جزء سرمايه‌هاي انقلاب هستند، به جاي اينكه سرمايه باشند و خود را پشتوانه بازتوليد فرهنگي نظام جمهوري اسلامي و اين مملكت قرار دهند و مايه آرامش، امنيت، اميد و اطمينان مردم شوند، با دل سپردن به گرايش‌هاي حزبي، جناحي، خانوادگي و ساير دلبستگي‌هايي كه انسان هميشه در معرض خطر ابتلا به آنها قرار دارد، خود را به ثمن بخس هزينه مي‌كنند.

هزينه شدن اين سرمايه‌ها در قربانگاه دلبستگي‌هاي حزبي و جناحي و خانوادگي و غيره، بزرگ‌ترين ظلمي است كه اين افراد اول به خود، بعد به مردم و از همه بدتر به آرمان‌هاي امام مي‌كنند؛ چرا؟ چون جامعه اينها را الگوهاي آن نمونه‌هاي آرماني مي‌داند كه امام با ترويج اين الگوها دل مردم ايران و دل هزاران رنج‌كشيده را در اقصي نقاط جهان به خود جذب كرد و توانست با ايجاد وحدت در ميان ملت ايران، اين انقلاب كبير اسلامي را به پيروزي برساند و گردن همه گردنكشان دنيا را در مقابل حق و حقيقت خم نمايد.

بنابراين، در يك حكومت اسلامي، اگر رهبران، دانشمندان، متفكران، حق‌طلبان، عدالت‌خواهان و مجريان جامعه بنا به دستور الهي بايد در مقابل پاره‌اي از خطاهاي مردم چشم‌پوشي نموده و راه تساهل و تسامح پيش گيرند، به طريق اولي نبايد از خطاهاي حتي كوچك خواص جامعه چشم‌پوشي نمايند؛ زيرا خواص، خواسته يا ناخواسته الگوهاي فكري و رفتاري جامعه هستند و اگر گرفتار آفات گردند فقط خود را به هلاكت نخواهند انداخت بلكه بخش بزرگي از جامعه را با خود هلاك خواهند كرد.

مولاي متقيان حضرت علي عليه‌السلام در نهج‌البلاغه در خطبه‌ها و نامه‌هاي متعددي هشدارهايي جدي در اين‌باره دارند. به عنوان مثال در نامه 41 نهج‌البلاغه خطاب به يكي از فرماندارانشان مي‌نويسند: من تو را شريك در امانتم [حكومت و زمامداري] قرار دادم و تو را صاحب اسرار خود ساختم. من از ميان خاندان و خويشاوندانم مطمئن‌تر از تو نيافتم؛ به خاطر مواسات، ياري و اداي امانتي كه در تو سراغ داشتم. اما تو همين كه ديدي زمان بر پسر عمت سخت گرفته و دشمن در نبرد محكم ايستاده، امانت در ميان مردم خوار و بي‌مقدار شده و اين امت اختيار را از دست داده و حمايت‌كننده‌اي نمي‌يابد، عهد و پيمانت را نسبت به پسر عمت دگرگون ساختي و همراه ديگران مفارقت جستي؛ با كساني كه دست از ياريش كشيدند هم‌صدا شدي و با خائنان نسبت به او خيانت ورزيدي؛ نه پسر عمت را ياري كردي و نه حق امانت را ادا نمودي. گويا تو جهاد خود را به خاطر خدا انجام نداده‌اي، گويا حجت و بينه‌اي از طرف پروردگارت دريافت نداشته‌اي و گويا تو با اين امت براي تجاوز و غصب دنيايشان حيله و نيرنگ به كار مي‌بردي و مقصدت اين بود كه اينها را بفريبي و غنائمشان را در اختيار گيري؛ پس آنگاه كه امكان تشديد خيانت به امت را پيدا كردي، تسريع نمودي ...

سپس امام مي‌فرمايد: از خدا بترس و اموال اينها را به سويشان بازگردان كه اگر اين كار را نكني و خداوند به من امكان دهد، وظيفه‌ام را در برابر خدا درباره تو انجام خواهم داد، و با اين شمشيرم كه هيچ‌كس را با آن نزدم مگر اينكه داخل دوزخ شد، بر تو خواهم زد... به خدا سوگند اگر حسن و حسين اين كار را كرده بودند هيچ پشتيباني و هواخواهي از ناحيه من دريافت نمي‌كردند و در اراده من اثر نمي‌گذاردند تا آنگاه كه حق را از آنها بستانم و ستم‌هاي ناروايي را كه انجام داده‌اند دور سازم.

امام در اين نامه هيچ حق ويژه‌اي براي كسي كه محرم رازش بوده قايل نيست و نمي‌گويد كه چون تو از ياران نزديك من بودي و در ركابم جهاد كردي، در مقابل خطاهايت سكوت كرده و گذشت مي‌كنم. مي‌فرمايد حتي اگر حسن و حسين نيز از راه الهي منحرف شوند، من از آنان هواخواهي و پشتيباني نمي‌كنم و محبت من به آنها در اراده حق‌طلبي من تأثيري ندارد. به نظر مي‌رسد هيچ روايتي گوياتر از اين روايت در توصيف اوضاع كنوني و زياده‌طلبي بعضي از كساني كه خود را يار امام راحل مي‌دانند و اين را به عنوان يك حق ويژه براي خود محسوب مي‌كنند، نمي‌باشد.

امام راحل آن مرد بزرگ نيز در برخورد با ياران خود پيرو بي‌چون و چراي مولاي خود حضرت علي(ع) بود. آيا داستان بركناري آقاي منتظري را فراموش كرده‌ايم؟ آقاي منتظري از ياراني بود كه از شروع نهضت امام خميني در كنار او براي تحقق انقلاب اسلامي جنگيد و هيچ كس نمي‌تواند تأثيرات ايشان را در پيروزي انقلاب اسلامي انكار نمايد؛ اما همين انسان كه امام مي‌فرمايد حاصل عمرش بوده است، وقتي از راه حق منحرف مي‌شود و بيت او لانه منافقان، جاسوسان امريكا، قاتلان و دشمنان ملت ايران و مخالفان قسم‌خورده انقلاب اسلامي مي‌گردد، امام در بركناري وي ترديدي به خود راه نمي‌دهد و مثل بعضي‌ها نمي‌گويد كه چون آقاي منتظري سال‌ها براي تحقق انقلاب اسلامي تبليغ كرده است پس چشم خود را در مقابل خطاهاي او بايد بست و دست او و باندش را در تجاوز به حقوق مردم باز گذاشت.

مردان حق و حقيقت اينگونه هستند؛ آنها هيچ‌گاه حق و حقيقت را با اشخاص و القاب و پايگاه اجتماعي و دارايي و ثروت و مقامشان نمي‌سنجند و نمي‌گويند چون بعضي از افراد سال‌ها در جبهه حق در كنار امام، برحق جنگيدند، بايد براي آنها حق ويژه‌اي قايل شد و از انحراف آنها چشم‌پوشي كرد.

در تفكر اسلامي علي‌الخصوص از ديدگاه شيعيان اهل بيت(ع )، ياران و اصحاب پيامبر عظيم‌الشأن اسلام(ص)، به اعتبار اينكه پيامبر را ديدار كرده باشند و به او ايمان آورده و مسلمان شوند به خودي خود از عدالت برخوردار نمي‌شوند. اين ديدگاه غير شيعه است كه معتقد است هر كس هم‌عصر رسول اكرم(ص) بود يا در زمان آن حضرت متولد شد، نسبت دروغ و نيرنگ به وي دادن جايز نيست. همچنين تخطئه او ممنوع است؛ هر چند هزاران نفر را كشته و دست خود را به منكرات و زشتي‌ها آلوده كرده باشد. غير شيعيان معتقدند كه ياران پيامبر همه داراي عدالت و مصون از خطا و اشتباه مي‌باشند و جرح و تعديل هم بر نمي‌دارند.

غير شيعيان، عدالت و عصمت دوازده امام شيعه را برنتافتند اما با پذيرش عدالت صحابه كه تعداد آنها با توجه به تعريفي كه از صحابه ارايه مي‌دهند به هزاران نفر مي‌رسد، عملا تمامي آنهايي كه جزء صحابه، تابعين و اتباع تابعين هستند را در دايره عدالت و مصون از خطا و گناه قرار دادند و از اين طريق جنايات، خيانت‌ها، خطاها و معصيت‌هاي آنها را ناديده گرفتند و شد آنچه بر سر اسلام آمد.

اكنون بعضي از جريان‌هاي درون انقلاب اسلامي گويي خواب عدالت صحابه را مي‌بينند و با اين بهانه مي‌خواهند خود را مصون از خطا بدانند. چنين تفكري كه معتقد است تمام آنهايي كه يار امام بوده‌اند براي هميشه مصون از خطا هستند، هيچ سنخيتي با آموزه‌هاي شيعه و انديشه‌هاي امام خميني ندارد. امام در نامه عزل آقاي منتظري مي‌نويسد:

من با خداي خود عهد كردم كه از بدي افرادي كه مكلف به اغماض آن نيستم هرگز چشم‌پوشي نكنم. من با خداي خود پيمان بسته‌ام كه رضاي او را بر رضاي مردم و دوستان مقدم دارم؛ اگر تمام جهان عليه من قيام كند دست از حق و حقيقت بر نمي‌دارم... تاريخ اسلام پر است از خيانت بزرگانش به اسلام؛ سعي كنند تحت تأثير دروغ‌هاي ديكته‌شده كه اين روزها راديوهاي بيگانه آن را با شوق و شور و شعف پخش مي‌كنند نگردند.  (صحيفه امام، ج 21، ص331.)

با عنايت به آنچه گفته شد بايد نتيجه گرفت كه يار واقعي امام را هيچ كس نمي‌تواند از صحنه حذف كند مگر اينكه خود اقدام به حذف خود نمايد. يار امام وقتي از صحنه حذف خواهد شد كه بصيرت خود را در شناخت منشأ رخدادها از دست بدهد و خود را مبناي همه چيز قرار دهد.

يار امام را مردم وقتي از صحنه حذف خواهند كرد كه او آرمان‌هاي امام را مورد ترديد قرار دهد و جمعيتي را به هواداري از خود و ديگران به خيابان‌ها بكشاند كه مهمترين آرمان‌هاي امام را انكار كنند. مگر غير از اين است كه مبارزه با صهيونيسم و قرار دادن آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به نام روز قدس و شعار دادن عليه اسراييل و حاميان او و دفاع از مردم مظلوم فلسطين و لبنان و همه كساني كه عليه رژيم نامشروع و كودك‌كش صهيونيسم مي‌جنگند، از آرمان‌هاي ترديد‌ناپذير امام بود؟ اگر ياري از ياران امام در چنين روزي شعارهايي غير از شعارهاي امام بدهد، آيا نبايد او را از صحنه حذف كرد؟ و آيا مي‌توان به اعتبار اينكه روزي از ياران امام بوده است از چنين خطاي بزرگی درگذشت؟

يار امام را مردم وقتي از صحنه حذف خواهند كرد كه او گرانقدرترين ميراث امام را مورد ترديد قرار دهد؛ آيا شعار "استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي " ارزشمندترين هديه امام به ملت بزرگ ايران نيست؟

اگر كسي به اعتبار يار امام بودن جمعيتي را به خيابان‌ها بكشاند و آن جمعيت شعار دهد: من جمهوري اسلامي نمي‌خواهم، آيا بايد حرمت چنين فردي را به نام يار امام نگه داشت؟

يار امام وقتي از صحنه حذف نخواهد شد كه يار امام باشد و مردانه و شجاعانه تمام اين ساختارشكني‌هاي خط امام را مورد انكار قرار دهد و در كنار ملت به دفاع از آرمان‌هاي امام بپردازد و از چنين جريان‌هايي كه دشمنان ملت ايران در خارج از كشور، از آنها دفاع مي‌كند، اعلام برائت جويد. چنين كسي را چگونه مي‌توان از صحنه حذف كرد؟

امام در ساختار نظام جمهوري اسلامي كه تحت تأثير آموزه‌هاي شيعه است، معيار تشخيص خط درست انقلاب اسلامي و راه خود را نشان داده است. نظريه ولايت فقيه امام فقط براي دوره امام نبود؛ ولايت فقيه فصل‌الخطاب انديشه سياسي امام در ساختار حكومت جمهوري اسلامي و ارزشمندترين ميراث امام است. ملت ما اعتقاد و پيروي از اين اصل را معيار تشخيصِ بودنِ ياران امام در خط امام مي‌داند. هر كس و هر جرياني بخواهد از اين خط عبور كرده و خود را معيار تشخيص حق و حقيقت و شاخص خط امام قرار دهد، چه بخواهد و چه نخواهد، مردم او را از خط امام بيرون دانسته و هيچ عصمت و عدالتي براي وي قايل نيستند؛ حتي اگر تمام عمر خود را در كنار امام سپري كرده باشد.

مردم امام را براي خطش، مرامش، عدالتش، معرفتش، دشمن‌ستيزيش، حق‌طلبيش، مردم‌دوستيش و شجاعتش دوست دارند نه چيز ديگر!!



زنجان - خبرگزاری مهر: مسئول اداره تبلیغات و فرهنگ سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران قبل و بعد از انقلاب با مدیریت رهبر توانسته بر توطئه و جنگ نرم دشمن غلبه کند و نقش اصلی در این بحرانها در حوزه مدیریت رهبری است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سرتیپ دوم پاسدار محمدعلی آسودی ظهر یکشنبه در نشست بررسی ابعاد جنگ نرم در اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان دخالت مستقیم غرب را در حوادث بعد از انتخابات ایران یادآور شد و ادامه داد: غرب در یک پروسه حساب شده و با فرایند خاص موجب ایجاد حوادث بعد از انتخابات شد.

مسئول اداره تبلیغات و فرهنگ سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با بیان اینکه جریان فتنه امروز به این باور و یقین رسیده که شکست خورده است، افزود: جریان فتنه شکست را پذیرفته و ما باید این امر را با استخراج زوایای شکست آنها به مردم اطلاع رسانی کنیم.

سرتیپ دوم پاسدار آسودی پذیرش شکست جریان فتنه را در دو زاویه مهم داخلی و خارجی مورد توجه و تحلیل قرار داد و گفت:  دشمنان و فتنه گران در داخل و خارج به شکست خود در مقابل مردم ایران معترف هستند و به صراحت اعلام می کنند که حریف این ملت نخواهند شد. 

وی با بیان اینکه امسال سال فتح و پیروزی انقلاب اسلامی بر دشمنان خارجی و داخلی است، افزود: دشمنان این نظام در هر دو جبهه نرم و فتنه شکست خوردند.

سرتیپ دوم پاسدار آسودی افزود:‌ با مدیریت بحرانها و فتنه ها، امروز صدای شکسته شدن استخوانهای مکتب لیبرال دموکرات و نظام سرمایه داری به گوش می رسد.

وی با اشاره به نقش و جایگاه مقام معظم رهبری در مدیریت تهدیدات،‌ بحرانها، ‌فتنه ها، جنگ های دهه دوم و سوم و سال اول دهه چهارم انقلاب، یادآور شد: مدیریت صحیح مقام معظم معظم رهبری کشور را از خطرات و تهدیدات نجات داد.

سرتیپ دوم پاسدار آسودی با بیان اینکه از ابتدای امسال دشمن با تمام توان و امکانات خود وارد میدان نبرد علیه ایران اسلامی شده است، به ابعاد مختلف جنگ نرم اشاره کرد و گفت: برای برداشتن گامهای اساسی در این جبهه فرهنگی باید با ماهیت جنگ نرم آشنا شد و با شناخت فتنه با فتنه گران مقابله کرد.

سرتیپ دوم پاسدار آسودی اظهار داشت: امام در دو جبهه فرماندهی می کرد یکی جبهه جنگ در تفکر ولایی و لیبرالیسم بود که امام در هر مقطعی از زمان فتنه ها و تحریم ها را به فرصت تبدیل می کرد و به عنوان فرصت برای جهان اسلام معرفی کرد.

سرتیپ دوم پاسدار آسودی با بیان اینکه مردم باید آگاه و مطلع به شرایط روز باشند و راهکار و راهبردهای مقام معظم رهبری را در پیش گیرند، گفت: روشها، تاکتیکها،‌ راهبردها و ترفندهای دشمنان در جبهه فرهنگی باید شناسایی شود.

مسئول اداره تبلیغات و فرهنگ سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با اشاره به اینکه الگو و مدل برداری از دیگر کشورهایی که مورد تهاجم فرهنگی دشمنان قرار گرفته اند، نتایج مثبتی را در ایران به دنبال نخواهد داشت، افزود: دشمنان برای تهاجم فرهنگی خود به هر کشوری از الگو و مدل خاصی بهره می گیرند.

وی تاکید کرد: باید مردم از شرایط جامعه مطلع شوند و آگاهی کافی و لازم از جنگ نرم و تهاجم فرهنگی داشته باشند و تمام تاکتیکها، روشها، راهبردها و راهکارهای مناسب را در خصوص آشنایی با این بحرانها و توطئه ها بیاموزند.     



به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، سردار یحیی رحیم صفوی شامگاه دوشنبه در جمع خانواده‌های شهدای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به شرایطی که جنگ نرم برای کشور به وجود آورده است، افزود: اکنون جنگ نرم به وضوح به مقوله ولایت فقیه در جامعه اسلامی حمله می‌کند و به دنبال آن است که جامعه اسلامی را از این نعمت بزرگ محروم کند.

وی با بیان اینکه حمله دشمنان به ولایت فقیه در تمامی زمینه‌های جنگ نرم و جنگ سخت، دور از ذهن نبود، اظهار داشت: دشمن به درستی متوجه شده است که ولایت فقیه و رهبری در جامعه اسلامی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند در برابر فتنه‌های داخلی و خارجی ایستادگی کرده و جامعه را از این بحران‌ها سربلند بیرون آورد.

مشاور ارشد رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه دشمن از راه‌های بسیاری به مقابله نرم با ایران اسلامی پرداخته است، تصریح کرد: جنگ نرم به مبارزه‌ها و هجوم‌های فرهنگی و تبلیغاتی تعبیر می‌شود و هیچ‌ هدفی را غیر از تغییر باورها و ارزشهای جامعه دنبال نمی‌کند.

وی با تاکید بر اثرات مخرب جنگ نرم و شکست در این جنگ، اضافه کرد: در صورتی که حملات جنگ نرم در جامعه اسلامی تاثیرگذار باشد، تغییر باورها و تغییر ارزشها را در جامعه ایجاد می‌کند و پس از آن به کلی رفتار و نوع برخورد جامعه تغییر می‌یابد.

صفوی با تاکید بر اینکه تغییر رفتار در جامعه، نخستین گام در تغییر ماهیت جامعه به شمار می‌رود، بیان داشت: جنگ نرم با تغییر رفتارهای مختلف در جامعه، رفتارهای سیاسی جامعه را نیز تغییر می‌دهد که این تغییر به تدریج موجبات تغییر در ساختارها‌ی اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اعتقادی جامعه را فراهم آورده و جامعه را به سمت اضمحلال پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه اکنون جنگ نرم در یک قدمی هر فرد ایرانی و مسلمان در حال وقوع است، ادامه داد: هر انسان با دسترسی به یک رایانه به راحتی می‌تواند افکار و اعتقادات مورد هجوم قرار گرفته از سوی تفکرات غربی را دنبال کند و همین موضوع به تدریج موجبات سستی و تغییر فرد را فراهم می‌آورد.

مشاور ارشد رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه می‌توان به راحتی در مقابل جنگ نرم ایستادگی کرد و از اثرات مخرب آن کاست، گفت: افراد جامعه اسلامی ایران می‌توانند با تکیه بر فرهنگ اسلام ناب، زنده نگه‌داشتن اعتقادات دین، به خاطر داشتن وصایای شهدا و ارتقای شناخت نسبت به قرآن و عترت به همراه عمل کردن به وصایای انبیا و ائمه معصومین(ع)، به راحتی جنگ نرم را پشت سر گذارند و به جایگاهی برسند که هیچ قدرتی یارای مقابله با آنها را نداشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه مقابله با جنگ نرم به مراتب از مقابله با جنگ سخت، دشوارتر و سخت‌تر است، افزود: جنگهای نرم از پیچیده‌ترین نوع جنگها به شمار می‌رود و می‌تواند یک انقلاب را به نابودی بکشاند اما می‌توان با تکیه بر اعتقادات دینی در مقابل این جنگ ایستادگی کرد.

صفوی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به تحولات کشور مصر در روزها و هفته‌های اخیر، اظهار داشت: ارتش مصر در روزهای اخیر و آینده نقش قابل توجهی در تحولات آینده مصر خواهد داشت.

وی تصریح کرد: اکنون ارتش مصر بر سر دوراهی همراهی یا عدم همراهی دولت و مردم این کشور قرار گرفته که در صورتیکه در کنار مردم و ملت معترض قرار نگیرد، به دفاع از حکومت خواهد برخواست و متاسفانه در چنین شرایطی کشور مصر خون‌ریزی‌های زیادی را به چشم خواهد دید.

مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه حسنی مبارک، علاوه بر یک دیکتاتور منفور، یک جنایتکار جنگی نیز محسوب می‌شود، اضافه کرد: هیچ کس از یاد نبرده زمانی که زنان و کودکان منطقه غزه در آتش نظامیان اسرائیل غرق شده بودند، این دیکتاتور منفور گذرگاه مرزی مصر و غزه را بسته نگه داشت و اجازه نداد که کمکهای مردمی جهان به غزه و مردم محاصره شده در این منطقه برسد.

وی با اشاره به اینکه رفتار و منش حسنی مبارک، اجازه فعالیت همه جانبه و مشارکت سیاسی را به مردم کشور مصر نمی‌داد، ادامه داد: در انتخابات سال 2005 ریاست جمهوری کشور مصر، فقط 13 درصد مردم دارای شرایط شرکت در انتخابات، در انتخابات حضور یافتند.

صفوی با تاکید بر اینکه جنبش آزادی‌خواهی، عدالت‌خواهی و اسلام‌خواهی مردم مصر نیازمند یک رهبر است، بیان داشت: اکنون جنبش مصر توسط آمریکاییها رهبری می‌شود و در صورتیکه ملت مصر موفق نشوند یک رهبر انتخاب کنند، بلافاصله کشورشان دوباره به دست آمریکایی‌ها می‌افتد.

وی همچنین با بیان اینکه ارتش مصر نقش تعیین کننده‌ای در تحولات آینده این کشور دارد، گفت: در صورتیکه ارتش مصر از حکومت این کشور حمایت کند، ممکن است با حمله به مردم انقلابی، انقلاب را سرکوب کند و اجازه وقوع انقلاب اسلامی را در این کشور ندهد.




 
 
 

رییس شورای اسلامی شهر رشت گفت: جریان فتنه تضعیف ستون نظام اسلامی یعنی ولایت فقیه را هدف گرفته است و برای اهل بصیرت از همان ابتدا مشخص بود که جریان اعتراض به انتخابات بهانه‏ای بیش نیست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر محمدرضا قاسمي با بیان این مطلب تصریح کرد: دشمن به خوبی می‏ داند که حمله به جایگاه ولایت فقیه و وارد آوردن خدشه به اصل نظام مؤثرترین راه برای تضعیف حکومت اسلامی است به همین دلیل نوک پیکان این تهاجم به سمت مهمترین و اساسی ترین رکن نظام نشانه رفته است.

محمدرضا قاسمی خاطرنشان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون،دشمنان قسم خورده‏ی انقلاب سعی کردند به طرق مختلف همچون جنگ 8 ساله، ترور شخصیت های بلندپایه‏‏ی نظام، تحریم های مختلف، تهاجم فرهنگی، جنگ نرم و ......با وارد آوردن ضربه ‏های کاری این نظام را که سد راه تاخت و تازهای منفعت طلبانه ‏ی آنان است از پای درآورند اما ملت ایران با قرار گرفتن در زیر بیرق ولایت فقیه ثابت کرد که پشتیبان این اصل اساسی اسلامی است تا هیچ گزندی به انقلاب نرسد.

وی اظهار داشت: شکوه راهپیمایی عظیم مردم در 22 بهمن سالجاری با وجود گذشت سی و اندی سال از انقلاب 57 آنچنان دشمنان را بر آشفت که تمام تلاش خود را بکار گرفتند تا جریان بی‏ رمق سبز را جانی دوباره بخشند، اما حضور تعدادی اندک در خیابان‏ها ثابت کرد ذره ‏ای از دلبستگی آحاد مردم به نظام و انقلاب کم نشده است.

قاسمی ضمن محکوم کردن حرکت غیرقانونی 25 بهمن اظهار داشت: به سران فتنه به اندازه ‏ی کافی فرصت داده شد، اکنون زمان آن فرا رسیده که نظام ضمن برخورد جدی با این افراد از ادامه‏ ی جریان و حواشی ناشی از آن جلوگیری کند.

وی افزود: دستگیری و محاکمه‏ ی سران فتنه خواست ملت بزرگ ایران است.خون پاک هموطنان بیگناه ما که به دست مزدوران، منافقین و عاملان جریان براندازی نظام اسلامی به زمین می ریزد گواه این واقعیت است که جریان فتنه در راه تحقق اهداف شوم خود به هیچ کس رحم نمی کند.




منبع خبر: www.rasanews.ir


حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، ظهر امروز در دیدار اقشار مختلف مردم، با اشاره به حماسه ملت ایران در نهم دی ماه سال 88، تاکید کرد: ما باید قدر حماسه آفرینی مردم در 9دی را بدانیم و این روز را گرامی بداریم.
 
وی حماسه مردم در 9 دی سال گذشته، را از روزهای تاریخی و سرنوشت ساز ملت ایران دانست و تصریح کرد: خروش مردم در این روز موجب شد که فتنه گران منزوی و استکبار جهانی و آمریکا مایوس شوند.
 
این مرجع تقلید حماسه مردم در 9 دی را سیلی محکمی به فتنه گران، آشوب طلبان و استکبار جهانی دانست و گفت: دشمن و فتنه گران در فتنه سال گذشته اساس نظام، دین و ولایت فقیه را هدف قرار داده بوند.
 
وی بیان داشت: در حال حاضر نیز هدف دشمن ضربه زدن به ولایت فقیه است، دشمنان می دانند خریدن فقیهی عادل، شجاع، زمان شناس و آگاه و بصیر همچون حضرت آیت الله خامنه ای ممکن نیست، از این رو سعی می کنند به جایگاه ولی فقیه ضربه بزنند.
 
این مرجع تقلید، تاکید کرد: خوشبختانه مردم ایران در عرصه های مختلف در صحنه حضور داشتند و به خوبی از ارزش های دینی و انقلابی دفاع و حراست کردند و در 9دی و 22 بهمن سال گذشته نیز به خوبی این مساله اثبات شد.
 
وی افزود: هر کجا مردم در صحنه حضور داشته اند، کارها به خوبی پیش رفته است و خوشبختانه ملت ایران همواره این گونه بوده است، رمز اقتدار نظام اسلامی نیز در همراهی مردم است.
 
وی خاطرنشان کرد: دولتمردان باید مردم را در صحنه نگه دارند چون این مردم بودند که در 9 دی سیلی به صورت دشمنان نظام و انقلاب و فتنه گران زدند  و نباید کاری کرد که مردم ناراضی باشند.
 
آیت الله نوری همدانی، ابراز داشت: بنده نیز به حسب تکلیف در فتنه سال گذشته مواضعی را اتخاذ کرده و به وظیفه خود عمل کردم، در پی این مواضع طومارهای فراوانی از سراسر کشور به دفتر ما ارسال شد و مردم به روش های مختلف وفاداری خود را به نظام اسلامی و مقام معظم رهبری نشان دادند.
 
استاد درس خارج حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه در برابر فتنه ها باید با بصیرت و آگاهی کامل رفتار کرد، بیان داشت: اگر انسان در فتنه ها بصیرت نداشته باشد و حق را از باطل و سره را از ناسره تشخیص ندهد، در گرداب فتنه ها گرفتار خواهد شد.
 
این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به روایتی، شناخت زمان را یکی از مهم ترین موضوعات در دین مبین اسلام دانست و بیان داشت: خردمند کسی است که شناخت کامل درباره زمان خود و حوادث روزگار داشته باشد.
 
آیت الله نوری همدانی، تاکید کرد: افزون بر این موضع گیری صحیح و دقیق نیز از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و همه باید به آن توجه کنند.
 
این مرجع تقلید ادامه داد: فردی که عالم به زمان و رخدادهای سیاسی و اجتماعی باشد، حوادث بر او مشتبه نمی شود و همواره حق را از باطل تشخیص خواهد داد.
 
آیت الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود، بیداری ملت های آزاده جهان را نشات گرفته از انقلاب اسلامی دانست و با تاکید بر اینکه نگه داری انقلاب یک وظیفه و رسالت مهم است، ابراز داشت: امروز همه مستضعفان جهان چشم به انقلاب اسلامی دوخته اند و انقلاب معادلات استکبار جهانی را به هم زده است.

 



صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

درباره وبلاگ

سلام و درود بر شما بازدی کننده گرامی عزیزان این وبلاگ چندین آدرس دارد که به آدرس اصلی یعنیbasirat-softear.loxblog.comمنتهی میشود. شما میتوانید با عضویت در سایت مارو کمک کنید!2 دقیقه وقت نمیگیره. امیدوارم که مارو از نظراتتون بی بهره نسازید. ممنون یاعلی مدد
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت و جنگ نرم و آدرس basirat-softwar.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 15
بازدید ماه : 1835
بازدید کل : 217868
تعداد مطالب : 103
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1